Γνωρίστε τη DECO-PAN

Η Decopan ξεκίνησε σαν ιδέα στη όμορφη Θεσσαλονίκη θέλοντας να αναβαθμίσει κάθε ελληνική κουζίνα. Ένα παιχνίδι δημιουργίας με τις καινοτόμες πρώτες ύλες της CMS να την αναγάγουν σε ένα από τους σημαντικούς παραγωγούς Έτοιμης Λύσης Κουζίνας και Ντουλάπας .
Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία , την αρίστη γνώση των πρώτων υλών και την τεχνογνωσία μας παρέχουμε στην ελληνική αγορά έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες κ.α., όχι μόνο λειτουργικά αλλά και καλαίσθητα με σύγχρονες ιδέες για ένα σύγχρονο σπίτι .
Βασικός γνώμονας ήταν και είναι να δημιουργούμε μαζί σας, με βάση τις απαιτητικές σας ανάγκες, όχι απλά χώρους αλλά να ανακαλύπτουμε μαζί σας την δική σας προσωπική “Ιθάκη”.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς το σπίτι είναι ο χώρος που ξεκουράζεσαι, αναγεννιέσαι και που δημιουργείς αναμνήσεις, γι’ αυτό και από το 2017 έχουμε καταφέρει να γίνουμε κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί στα δύο μας showroom σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η Decopan είναι οι άνθρωποί της. Μια οικογένεια που μεγαλώνει καθημερινά για να εξυπηρετεί με συγκεκριμένες αρχές την επιλογή σας να εμπιστευτείτε όλους εμάς για την δημιουργία τους δικού σας σπιτιού .
Επενδύοντας στους ανθρώπους μας, ξέρουμε ότι επενδύουμε στο μέλλον μας. Σκοπός της εταιρείας είναι η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εργασίας που να προσφέρει κίνητρα και δυνατότητες εξέλιξης.
Σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε τις ικανότητες των εργαζομένων μας και εκφράζουμε την εκτίμησή μας επιβραβεύοντας τη δουλειά τους.
Πιστεύουμε στη ισότητα μεταξύ των εργαζομένων και στην διαφορετικότητα του καθενός.
Επιπλέον παρέχουμε ασφαλές και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον με στόχο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο απασχόλησης, θέλοντας να είμαστε η πρώτη επιλογή για την επαγγελματική καριέρα των ανθρώπων μας, για την προσωπική και την συλλογική τους επιτυχία!

Όραμα

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε να γίνουμε μέρος της ζωής σας είναι κάτι που εκτιμούμε βαθύτατα. Με κάθε κουζίνα που κατασκευάζουμε, δημιουργούμε ένα ατομικό έργο τέχνης που φιλοξενεί τις αναμνήσεις των στιγμών σας. Από τα πρωινά με παρέα στον καφέ, μέχρι τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα γιορτινά δείπνα, η κουζίνα μας γίνεται η σκηνή που αναδεικνύει τη ζωή σας.

Όραμα μας είναι να ξέρουμε ότι έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην δημιουργία των πιο όμορφων αναμνήσεών σας, και ότι μαζί δημιουργήσαμε την δική σας ιστορία. Με γνώμονα την διαρκή και αμέριστη στήριξή σας συνεχίζουμε να αναζητούμε και να δημιουργούμε λύσεις που θα διευρύνουν την σχέση μας.