Αναγνωρίζουμε ότι το βεστιάριο, γνωστό επίσης ως dressing room ή walking closet, αποτελεί μια ειδική κατασκευή που πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και τις διαστάσεις του χώρου σας. Δημιουργούμε βεστιάρια που προσφέρουν μοναδικές επιλογές σχεδίασης και λειτουργικότητας σύμφωνα με την μελέτη του χώρου σας. Είτε πρόκειται για βεστιάριο με τρεις πλευρές, δύο ή ακόμα και μία πλευρά, είτε πρόκειται για ολόκληρο δωμάτιο.

Εκμεταλλευόμαστε την πιο σύγχρονη τεχνολογία, τους πιο εργονομικούς και ποιοτικούς μηχανισμούς για να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά κάθε πόντο του διαθέσιμου χώρου, προσφέροντας λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Στον εξοπλισμό των βεστιαρίων μας, θα βρείτε τοποθετημένους τους πιο εξελιγμένους μηχανισμούς, που περιλαμβάνουν ανελκυστήρες για την ευκολία σας, παντελονοθήκες, γραβατοθήκες, παπουτσοθήκες, μεταλλικά καλάθια, συρτάρια με γυαλί και μεταλλικά στοιχεία, θήκες για μανικετόκουμπα, κοσμήτα κ.α.

Για να ολοκληρώσουμε το βεστιάριό σας, παρέχουμε επίσης διάφορες επιλογές για την πόρτα του. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συρόμενες πόρτες βεστιαρίου ή πτυσσόμενες πόρτες που προσφέρουν ευελιξία και λειτουργικότητα.

Από την ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, θα βρείτε σίγουρα την ιδανική πόρτα που θα συμπληρώσει το στυλ και την αισθητική του χώρου σας.