Σύνθεση Κουζίνας Eva, η κουζίνα με τις μασίφ ξύλινες πόρτες που ξεφεύγει από τα πρότυπα του σύγχρονου στυλ.

Δημιουργήστε την όπως ακριβώς θέλετε, σε χίλια διαφορετικά χρώματα, σε ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ ή σε μια κουζίνα με πιο βασικά, σχεδόν μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά. Πανέμορφη όταν συντίθεται χρησιμοποιώντας πολλαπλές χρωματικές παραλλαγές, ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν συνδυάζεται με μοντέρνα στοιχεία και αξεσουάρ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

detail 1
Μασίφ ξύλο με μοντέρνο χαρακτήρα

Μια μινιμαλιστική ερμηνεία του ξύλου, όπου τα αξεσουάρ και οι διαφορετικοί συνδυασμοί υλικών δημιουργούν μια τέλεια ισορροπία γραμμών και αποχρώσεων.

detail 2
Μπάρα από μασίφ δρυ με γυάλινο στήριγμα

Με την Eva, είστε πραγματικά ελεύθεροι να δημιουργήσετε το δικό σας εξαιρετικά πρωτότυπο στυλ, χάρη στους συνδυασμούς που μπορούν να επιτευχθούν με την τεράστια ποικιλία των στοιχείων της.

detail 3
Νησίδα: για να ζήσετε την κουζίνα σας στο έπακρο

Μπορούν να κατασκευαστούν σε μυριάδες μεγέθη: μικρότερα, μεγαλύτερα, με περισσότερο ή λιγότερο βάθος, σε χίλιες διαφορετικές λειτουργίες.

detail 4
Συνδυασμοί σαλονιού

Το σαλόνι σας στο ίδιο φινίρισμα με την κουζίνα: μια λύση που προσφέρει μια πλήρως συντονισμένη αισθητική σε εσωτερικούς χώρους ανοιχτού χώρου, αλλά και πρωτότυπο στυλ για όσους επιθυμούν να συμπεριλάβουν στην κουζίνα τους στοιχεία που ταιριάζουν με εκείνα του σαλονιού.

Available Finishes

EVA_DECAPE_GHIACCIO
EVA_DECAPE_ORIONE
EVA_DECAPE_PERLA-479x750
EVA_NOCE-480x750
EVA_TINTA_AZZURRO-469x750
EVA_TINTA_CEMENTO-476x750
EVA_TINTA_CIPRIA-473x750
EVA_TINTA_LIME-479x750
EVA_TINTA_MUSCHIO-476x750
EVA_TINTA_PAPRIKA-480x750
EVA_TINTA_POLLINE
EVA_TINTA_SALE
EVA_TINTA_VINTAGE-477x750