Σύνθεση Κουζίνας Opale: Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη συνολική εμφάνιση της Ecoresin, η κουζίνα του αύριο σήμερα!

Η ολοκαίνουργια συλλογή OPALE αντιπροσωπεύει την τελευταία γενιά λύσεων επίπλων για ένα απόλυτα συντονισμένο περιβάλλον κουζίνας με ένα ενιαίο, καινοτόμο υλικό κάλυψης για πόρτες, κορυφές, νεροχύτες, τοίχους… ακόμη και δάπεδα!

ΣΥΝΘΕΣΗ: δημιουργία ενός χώρου όπου ένα ενιαίο, ενοποιητικό υλικό και χρώμα συνδυάζονται για να συνδυάσουν το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κουζινών. Δημιουργία χώρων στους οποίους δεν υπάρχει χώρος για έννοιες όπως οι “απόσπαση” και η “τυποποιημένη παραγωγή”.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: εξατομίκευση, ανθεκτικότητα, υπερ-άνεση και χειροποίητες υφές που δημιουργούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες.

ΥΛΙΚΑ: φιλικό προς το περιβάλλον τσιμέντο με υφή και πολυμερική μικρορητίνη, με βάση το νερό, τελευταίας γενιάς.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ: συμμόρφωση με τα πρότυπα EN 71-3 και HACCPN UNI 11021-2002 (καταλληλότητα της κάλυψης επιφανειών για την προετοιμασία τροφίμων) Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη συνολική εμφάνιση της Ecoresin: η κουζίνα του αύριο σήμερα!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

detail 1
Επιφάνειες από πραγματικό φιλικό προς το περιβάλλον τσιμέντο

Εφαρμόζονται αποκλειστικά με το χέρι από ειδικούς τεχνίτες, η υφή δημιουργεί μια εκπληκτική εντύπωση.

detail 2
Συνδυασμός σαλονιού και κουζίνας

Για ένα μοναδικό και αρμονικό περιβάλλον, όπου δημιουργείται απρόσκοπτη αισθητική συνέχεια με τη χρήση του ίδιου φινιρίσματος, ακόμη και στους τοίχους.

detail 3
Ανοιχτή ψηλή μονάδα που περιλαμβάνεται στη σύνθεση

Για μια ευέλικτη και εκλεκτική κουζίνα που ενσωματώνει επίσης την αισθητική και τις λειτουργίες του καθιστικού.

detail 4
Ψηλή μονάδα με ράφι κρασιού

Για εσάς, για τους καλεσμένους σας, ένα μεγάλο ράφι κρασιού για την αποθήκευση των αγαπημένων σας κρασιών τα οποία θα είναι πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

Available Finishes