Σύνθεση Κουζίνας Programma Lab: Νέες υφές, νέα χρώματα, νέα εφέ. Η σημερινή κουζίνα σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία σύνθεσης χωρίς συμβιβασμούς.

Φινιρίσματα ξύλου με ελαφρώς επιχρωμιωμένες αντανακλάσεις, επιφάνειες με οξειδωμένη, μεταλλική ή υφασμάτινη αισθητική: τέλειοι συνδυασμοί, μίξεις αποχρώσεων και υλικών, για ένα αποτέλεσμα που αποτελεί την πραγματική ουσία της εξατομίκευσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

detail 1
Νησίδα με ανοιχτά ράφια

Διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και με πολλές διαφορετικές ενότητες, αυτή η νησίδα γίνεται ακόμη πιο πρωτότυπη χάρη στα ανοιχτά στοιχεία- μια εξαιρετική λύση για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ελαφρότητα στη συνολική σύνθεση.

detail 2
Ντουλάπια με πτυσσόμενα ράφια

Περισσότερο από απλά χρήσιμα… είναι εξαιρετικά πρακτικά. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να κατεβάσετε τα ράφια με ένα μόνο χέρι. Εργονομία, ευκολία χρήσης, προσβασιμότητα, μέχρι και το τελευταίο εκατοστό.

detail 3
Γυάλινη Βιτρίνα

Με τα εσωτερικά φώτα αναμμένα, αυτό το κομμάτι είναι συναρπαστικό, πολύ κομψό και εξαιρετικά πρωτότυπο. Όπως μια πραγματική βιτρίνα, διακοσμεί και δίνει μια πινελιά κλάσης σε ολόκληρο το εσωτερικό.

detail 4
Προφίλ Art. 725

Ένα προφίλ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα προφίλ: καθορίζει την αισθητική της κουζίνας, σηματοδοτεί τη γραμμικότητα των μονάδων, δημιουργεί συνέχεια στη σύνθεση και καθορίζει τον χαρακτήρα της.
Καθορισμένες, τετράγωνες γραμμές και ένα ασφαλές και σταθερό κράτημα,
το ευέλικτο στυλ και η αξιόπιστη λειτουργία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του προφίλ Art. 725, μιας ad hoc λύσης που σας επιτρέπει να αποκτήσετε ομοιόμορφες επιφάνειες, διατηρώντας παράλληλα όλη τη λειτουργικότητα μιας εξωτερικής λαβής.

Available Finishes